usЗдравейте, книголюбители на всякаква възраст!

Ще ни се да мислим, че сте попаднали тук нарочно. Ако не сте – нищо, останете, все ще намерим нещо интересно и за вас.

И така – тук преследваме книги, хващаме ги, четем ги на един дъх и после си казваме мнението. Не винаги последното ще е ласкаво, така че всеки, който харесва дадена книга, а тя не е получила висока оценка от нас, моля не ни съдете, а просто ни представете вашето контра ревю. Всеки има право на мнение, всеки има вкус. Ние не натрапваме нашия, моля не налагайте и вашия.

Целта ни е да споделяме виждането си с колкото се може повече четящи хора и да заформим една голяма дискусия на тема… ами книги. Всякакви книги. Герои – любими и омразни. Автори – талантливи и не чак толкова. Молим само да се следва добрият тон и от там насетне пускайте въображението си на воля. Уловете колкото се може повече истории. Превърнете живота си в приключение.

А да, и за да не се чудите кой ви ги говори всичките тия небивалици – ние сме Калина и Анджелика, две мнооого пристрастени мацки към книгите, буквално ги дебнем по книжарниците от първата дата на излизане на пазара. От там и името на сайта. Обичаме да се излежаваме с хубава книга в ръка, с гореща напитка под носа и с дебело одеяло около краката. Това през зимата, през лятото не четем… шегувам се, четем целогодишно 🙂

И така – стига толкова анотации, гмурнете се сред нашия свят и дано всеки намери по нещо за душата, а ако имате съвет, ревю, коментар или просто искате да си побъбрите с нас – не се колебайте, а ни го изпратете тук.


Повече за КАЛИ:

kaliЖивея и работя в Русе. По душа съм страстен книжен плъх, но в реалния живот човек трябва и да изкарва пари, та се налага да чупя компютри, за да преживявам. Поемете си дъх, не го правя физически, макар и да ми се приисква твърде често, просто работя като Quality Assurance. И не, това не значи, че мога да оправя вашия компютър 😉 Но пък мога лесно да го разваля!
Друго, с което мога да ви впечатля, е неутолимият ми глад по всичко вкусно. И разбира се характерната за всеки четящ човек любов към дъждовното време.

Повече за АНДЖИ:

meРодният ми град е Каспичан (не, не се шегувам 😀). Работата ми пък е в Шумен, занимавам се с компютри. Не, не ги чупя и аз, аз ги правя. Но все пак – абстрахирайте се от последните две изречения.
Обожавам да чета, навсякъде и по всяко време, а по книгите ме зариби Кали, за което ще съм ѝ вечно благодарна. В редките случаи когато не чета, можете да ме намерите да се разхождам сред природата или пък да разпускам в някой Counter Strike сървър.